Multifunktionelt skab skab skab type

I mit liv derhjemme blev jeg efterladt uden opsyn i øst og vest, jeg blev efterladt uden opsyn i øst og vest, jeg blev forstyrret af det indendørs rummøde, og jeg var i stand til at bruge multi-formåletskab.Nara, et alsidigt design, et skab, en udlejers efterspørgselsmateriale og et skab.
Multifunktionsskabsceremoni 1,
Materiale: Plast
Alsidigt plastmateriale eller kaldenavnet plastmaterialekasse, plastmaterialekasse, plastmaterialekasse osv., højtryk til multi-selektion Beskyttende, højkapacitets- og fleksibelt husholdningstøj.På tidspunktet for udvælgelsen, et skab til udvælgelse, et skabslignende skab, en skabsplads og et effektivt optaget indvendigt rum.
Ceremoni med flere formål 2
Alsidigt stofskab, skab, skab, skab og skab.Når varen efterlades uden opsyn, kan den bruges som en vare, og den kan bruges som en genstand.Udeluk dette, kunst af tøj, kunst, skabe, generel kapital, skabe.Strømpetøj, Ikuya, Soujou, Klædefremstillingstype, Kunst, 柜, Forladt tøj, Skab osv. På tidspunktet for åbningen af ​​Noh-spillet, øst og vest for Noh enøjet udsigt.
Multifunktionsskabsceremoni 3,
Materiale: Egentlig træplade.
Træmøbler I hverdagen er det universelt, og det er et skab.Anvendelseslog møbellignende forbruger, fraværende hjem, landsbyvalg, alsidig brug, træpladeskab, skab, indvendigt rum og opbevaring.Udelukket fra dette er træpladeskabet tilstrækkeligt solidt, råmaterialet til naturlige træmaterialer til udvælgelse og miljøbeskyttelse.På påføringstidspunktet er Spikenard en spikenard i køkkenet.På tidspunktet for smågods er den faktiske effekt af at holde mødet mislykket.
Multifunktionsskabsceremoni 4,
Materiale: Metallisk materiale
Metalliske materialer, skabe, materialer, skabe, store kunder, forsømte, supertunge varer og rumforhold.Skabet kan udfordres.Straks sendebudsværdkæmperen, sværdkæmperen og sværdkæmperen.
Vejledning: Alsidige skabe, skabe, skabe, skabe og personlige valg.Som nævnt ovenfor er det et multifunktions skabslignende design og et skabslignende materiale.


Post tid: Mar-18-2022